Hotel Ariston & Ariston Patio Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 29 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    87%
  • Wyposażenie

    79%
  • Komfort

    80%
  • Cena

    82%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.6.2017

Německo

  • Cena ogólna
80 %
  • Poloha - nedaleko od hlavního nadrazi i od historickéo centra - je velmi dobrá.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Kul

grupa przyjaciół, 4.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Nikde na stránkách jsem nenašel, že je nutné rezervovat místo pro parkování. Parkování jsem našel až po půl hodině hledání, což ja asi jedinné co sráží moje hodnocení na Váš hotel.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Richard

para, 10.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 23.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
56 %
  • Snidane v peknem divadelnim sale.

  • Hotel stoji na rusne ulici. V pokoji bylo velmi teplo, prestoze topeni nebylo zapnute a byl uz temer konec zari. Instantni kava u snidane a instantni juice.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jakub

dorośli, 16.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

olga

para, 7.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Dana

para, 8.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
62 %
  • Jelikož jsme přijely v 9 hod do hotelu ( vyjížděly jsme v 5:30 hod. z Frýdlantu) paní Jindrová zařídila( po e-mailové korespondenci večer), že jsme mohly na připravený pokoj cca 9:20 hod. se ubytovat. Poděkování patří jí.Měly jsme poznávací výlet a mé sestře je přes 70 let. Potřebovala zázemí. Druhý den jsme v 8:00 hod opustily pokoj a slečna recepční nám uložila do 15 hod. tašky na recepci, abychom je nemusely celý den nosit sebou. Moc děkujeme.

  • Paní recepční se neobtěžovala vysvětlit dvěma starým dámám, jak se používá karta na otevírání pokoje a vložení vedle dveří. Musela jsem jí volatz pokoje, že nám nejde proud.Celý život jsem pracovala s lidmi, ale recepční je tvář podniků a tato repré nesplňuje. Na pokoji v dnešní satelitní elektronice nešel příjem programů na TV. Trošku se dalo dívat na ČT1 a PRIMU. Jinak na vše ostatní v době satelitů aj. se nešlo na české programy dívat.Snídaně OK jen smažená vejce připomínala nádivku. Kuchař je asi nechal na plotně srazit. Viděla jsem jak hosté smažená vejce nechávají na talířkách.

Personál
5
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tibor

rodzina z małym dzieckiem, 15.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
56 %
  • Chybí upozornění na omezený vjezd na hotelové parkoviště. S větším vozem vjezd nemožný. Chybí hotelová restaurace, v blízkém okolí pouze hospody.

Personál
9
Služby
5
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Kamil

para, 22.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • pěkný interiér hotelu, příjemný personál, dostupnost do centra mesta

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Piotr

dorośli, 12.8.2013

Polski

  • Cena ogólna
92 %
  • Pomocni i życzliwi recepcjoniści. Stylowa sala śniadań.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

igor

para, 9.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 2.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Blecha

para, 30.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Celková spokojenost.

  • Málo kanálů (českých) na televizoru.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.10.2012

Čeština

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 28.10.2012

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Poloha hotela, personal, komfort i cistota Vše O.K. Snad jen snidane mohla byt pestrejsi (napr.rajciny, sazena vejce, smazena uzenina...) a kvalitnejsi sladke pecivo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Erika

podróżujący w pojedynkę, 19.9.2012

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

David

podróżujący w pojedynkę, 14.9.2012

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.