Hotel Ariston & Ariston Patio Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

by 29 reviews

  • Personal

    87%
  • Sauberkeit

    87%
  • Ausstattung

    79%
  • Komfort

    80%
  • Preis-leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 3.6.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Poloha - nedaleko od hlavního nadrazi i od historickéo centra - je velmi dobrá.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 22.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Kul

Gruppe von Freunden, 4.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 20.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Nikde na stránkách jsem nenašel, že je nutné rezervovat místo pro parkování. Parkování jsem našel až po půl hodině hledání, což ja asi jedinné co sráží moje hodnocení na Váš hotel.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 11.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Richard

Älteres Paar, 10.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 23.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • Snidane v peknem divadelnim sale.

  • Hotel stoji na rusne ulici. V pokoji bylo velmi teplo, prestoze topeni nebylo zapnute a byl uz temer konec zari. Instantni kava u snidane a instantni juice.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jakub

Junges Paar, 16.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

olga

Älteres Paar, 7.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Dana

Älteres Paar, 8.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Jelikož jsme přijely v 9 hod do hotelu ( vyjížděly jsme v 5:30 hod. z Frýdlantu) paní Jindrová zařídila( po e-mailové korespondenci večer), že jsme mohly na připravený pokoj cca 9:20 hod. se ubytovat. Poděkování patří jí.Měly jsme poznávací výlet a mé sestře je přes 70 let. Potřebovala zázemí. Druhý den jsme v 8:00 hod opustily pokoj a slečna recepční nám uložila do 15 hod. tašky na recepci, abychom je nemusely celý den nosit sebou. Moc děkujeme.

  • Paní recepční se neobtěžovala vysvětlit dvěma starým dámám, jak se používá karta na otevírání pokoje a vložení vedle dveří. Musela jsem jí volatz pokoje, že nám nejde proud.Celý život jsem pracovala s lidmi, ale recepční je tvář podniků a tato repré nesplňuje. Na pokoji v dnešní satelitní elektronice nešel příjem programů na TV. Trošku se dalo dívat na ČT1 a PRIMU. Jinak na vše ostatní v době satelitů aj. se nešlo na české programy dívat.Snídaně OK jen smažená vejce připomínala nádivku. Kuchař je asi nechal na plotně srazit. Viděla jsem jak hosté smažená vejce nechávají na talířkách.

Personál
5
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tibor

Familie mit kleinen Kindern, 15.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • Chybí upozornění na omezený vjezd na hotelové parkoviště. S větším vozem vjezd nemožný. Chybí hotelová restaurace, v blízkém okolí pouze hospody.

Personál
9
Služby
5
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Kamil

Älteres Paar, 22.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • pěkný interiér hotelu, příjemný personál, dostupnost do centra mesta

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Piotr

Junges Paar, 12.8.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pomocni i życzliwi recepcjoniści. Stylowa sala śniadań.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

igor

Älteres Paar, 9.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 2.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Blecha

Älteres Paar, 30.12.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Celková spokojenost.

  • Málo kanálů (českých) na televizoru.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 28.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 28.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Poloha hotela, personal, komfort i cistota Vše O.K. Snad jen snidane mohla byt pestrejsi (napr.rajciny, sazena vejce, smazena uzenina...) a kvalitnejsi sladke pecivo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Erika

Einzelreisende, 19.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

David

Einzelreisende, 14.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.