Hotel Ariston & Ariston Patio Отзывы

рейтинг отеля

83%
Очень хороший

by 29 reviews

  • Персонал

    87%
  • Чистота

    87%
  • Оборудование

    79%
  • Комфорт

    80%
  • Соотношение цена / качество

    82%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 3.6.2017

Německo

  • Overall rating
80 %
  • Poloha - nedaleko od hlavního nadrazi i od historickéo centra - je velmi dobrá.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 22.1.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Kul

Группы друзей, 4.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 20.3.2016

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Nikde na stránkách jsem nenašel, že je nutné rezervovat místo pro parkování. Parkování jsem našel až po půl hodině hledání, což ja asi jedinné co sráží moje hodnocení na Váš hotel.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 11.10.2015

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Richard

Пожилые пары, 10.10.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 23.9.2015

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • Snidane v peknem divadelnim sale.

  • Hotel stoji na rusne ulici. V pokoji bylo velmi teplo, prestoze topeni nebylo zapnute a byl uz temer konec zari. Instantni kava u snidane a instantni juice.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jakub

Молодая пара, 16.11.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

olga

Пожилые пары, 7.9.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Dana

Пожилые пары, 8.6.2014

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Jelikož jsme přijely v 9 hod do hotelu ( vyjížděly jsme v 5:30 hod. z Frýdlantu) paní Jindrová zařídila( po e-mailové korespondenci večer), že jsme mohly na připravený pokoj cca 9:20 hod. se ubytovat. Poděkování patří jí.Měly jsme poznávací výlet a mé sestře je přes 70 let. Potřebovala zázemí. Druhý den jsme v 8:00 hod opustily pokoj a slečna recepční nám uložila do 15 hod. tašky na recepci, abychom je nemusely celý den nosit sebou. Moc děkujeme.

  • Paní recepční se neobtěžovala vysvětlit dvěma starým dámám, jak se používá karta na otevírání pokoje a vložení vedle dveří. Musela jsem jí volatz pokoje, že nám nejde proud.Celý život jsem pracovala s lidmi, ale recepční je tvář podniků a tato repré nesplňuje. Na pokoji v dnešní satelitní elektronice nešel příjem programů na TV. Trošku se dalo dívat na ČT1 a PRIMU. Jinak na vše ostatní v době satelitů aj. se nešlo na české programy dívat.Snídaně OK jen smažená vejce připomínala nádivku. Kuchař je asi nechal na plotně srazit. Viděla jsem jak hosté smažená vejce nechávají na talířkách.

Personál
5
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tibor

Семья с маленькими детьми, 15.3.2014

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • Chybí upozornění na omezený vjezd na hotelové parkoviště. S větším vozem vjezd nemožný. Chybí hotelová restaurace, v blízkém okolí pouze hospody.

Personál
9
Služby
5
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Kamil

Пожилые пары, 22.12.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • pěkný interiér hotelu, příjemný personál, dostupnost do centra mesta

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Piotr

Молодая пара, 12.8.2013

Polski

  • Overall rating
92 %
  • Pomocni i życzliwi recepcjoniści. Stylowa sala śniadań.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

igor

Пожилые пары, 9.8.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 2.8.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Blecha

Пожилые пары, 30.12.2012

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Celková spokojenost.

  • Málo kanálů (českých) na televizoru.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 28.10.2012

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 28.10.2012

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Poloha hotela, personal, komfort i cistota Vše O.K. Snad jen snidane mohla byt pestrejsi (napr.rajciny, sazena vejce, smazena uzenina...) a kvalitnejsi sladke pecivo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Erika

одинокий путешественник, 19.9.2012

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

David

одинокий путешественник, 14.9.2012

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.